nieuws specialiteiten bruidskapsels producten aanbiedingen tarieven openingstijden home onze zaak contact vacatures ons team
nieuws specialiteiten bruidskapsels producten aanbiedingen trends
             
           
 SPECIALITEITEN

• Curlsys - krullenknippen
• Natural Hair Company

• Bruidskapsels en Bruidsmake-upCURLSYS
Wij knippen krullen in uw haar, met onze nieuwe revolutionaire
krulkniptechniek van Brian McLean.


Wat is er nou zo bijzonder aan de techniek van Brian McLean?

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier.
Ze nemen een bundel haar en knippen de uiteinden recht af. Bij de techniek van Brian McLean pak je een bundel haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke bundel apart in te knippen krijgt het haar de ruimte om op te krullen. Door de 36 verschillende manieren kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. Dankzij deze inkniptechnieken kan iemand twee keer zoveel volume krijgen. Zowel in krullend als in haar met een slag. Ook kan een oud permanent weer als nieuw lijken en kan men zeer krullend haar weer onder controle krijgen.

Oudpermanent? blaas er opnieuw leven in
Sluik of futloos haar? 2x zoveel volume
Slag van uzelf? met de curlsys techniek een mooie natuurlijke krul
Wilde krullen? hierdoor krijgt u ze onder controle

 
Voor alle haartype (behalve kroeshaar)
 
Belangstelling?
Een aantal hairstylistes volgden de intensieve Curlsys opleiding en staan klaar om u een prachtige krullen look te geven. Maak snel een afspraak bij de Krullen Knip Kapper en wees van harte welkom!

Volg nu de Krullen Knip Kapper en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de kapsalon en ben als eerste op de hoogte van AANBIEDINGEN!

Ons professionele team van Curlsys specialisten staan
graag voor u klaar!< naar boven>
Natural Hair Company

Natural Hair is ingevlochten haar voor voller en langer haar.
Het oogt zo natuurlijk dat het niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Iedereen denkt dat die volle, lange haren puur natuur zijn. En dat is precies wat jouw klant wil!

Kwaliteit
Het haar van Natural Hair is van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het is een mix van Europees en Indiaas haar. Deze combinatie maakt dat Natural Hair identiek is aan ons eigen haar, daarom ziet het er zo natuurlijk uit! Wij garanderen jou constante kwaliteit. Met Natural Hair heb je altijd het beste haar in huis!

Kleuren
Natural Hair kan geleverd worden in maar liefst 35 verschillende kleuren! Zo heb je altijd een perfecte match met de haarkleur van je klant.

Voordelen van Natural Hair
• Niet schadelijk voor het haar
• Onzichtbare bevestiging
• Zeer hoge, constante kwaliteit
• Keuze uit 35 kleuren
• Droomhaar in 1 uur


Ons professionele team van hairweaving specialisten staan
graag voor u klaar!Volg ons op Instagram voor inspiratie!


< naar boven>Bruidkapsels en make-up
Binnenkort trouwen?

Heeft u trouwplannen? Laat ons dan uw bruidskapsel en make-up voor uw huwelijksdag verzorgen, want …

Op de belangrijkste dag van uw leven wilt u vooral niet teveel aan uw hoofd hebben, behalve uw kapsel. Bij ons bent u op het juiste adres om die grote dag gezellig en ontspannen te beginnen. Uiteraard is het ook mogelijk om bruidsmeisjes en bruidsgasten van een feestelijk kapsel te voorzien.

Eerst een proefsessie!
Een goede voorbereiding op uw huwelijk is het halve werk. Van te voren maken wij een afspraak met u in onze salon voor een proefsessie. Tijdens die proefsessie proberen we verschillende technieken en stijlen uit en letten hierbij op de stijl van uw trouwjapon, uw persoonlijkheid, de mogelijkheid met de lengte van het haar en de keuze van de accessoires.

Ook wat de make-up betreft is alleen het allerbeste goed genoeg. Met onze make-up collectie van LOOkX zorgen wij altijd voor professionele visagie. Neem een fotocamera mee, dan kunt u thuis, in alle rust, de resultaten van de proefsessie nog eens bekijken en uw keuze voor de grote dag bepalen.

Het stralende middelpunt!
Wij zorgen ervoor dat u er op uw trouwdag van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat op uw allermooist uitziet, met een goed verzorgde coupe en met dezelfde vlekkeloze make-up. Want u verdient het om die bijzondere dag het stralende middelpunt te zijn!

< naar boven>

 

   


WIST U DAT...

..er regelmatig trainingen worden gevolgd om de nieuwste technieken te kunnen toepassen en aan de wensen van de klant te voldoen.

     


WIST U DAT...


...u een ONLINE AFSPRAAK kunt maken!

   


WIST U DAT...


...U bij elke knipbehandeling een wasmassage krijgt?

..en dit als een heerlijke service behandeling!!

 
                     
                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@hairstylingmanon.nl